2022-10-13
📍Hong Kong📍#ami观塘线 #ami荃湾线#醉标无骨海南鸡🤭今次介绍一间性价比高既泰菜外卖餐厅比大家!系蓝田、长沙湾既你一定要去试下。无骨海南鸡饭$35个海南鸡饭,真系平。宜家出边闲闲地一个海南鸡饭都要$50、60一个。呢个仲要帮你去埋骨,啖啖肉会唔会太正。大约有6-7旧鸡仲有只鸡翼添!啲鸡好滑完全唔鞋。😋食鸡饭除左个鸡重要,个酱都好重要。😍佢个酱完全系符合我心中海南鸡个酱,个酱会另外比一包你可落可唔落,我就建议落啦!令到个鸡会有小小辣辣既味道。🌶 另外,仲有小小青瓜粒做配菜。泰式无骨凤爪凤爪真系我每次去食泰菜必叫,呢个加入左好多蕃茄、芹菜、生洋葱做配料!个汁会有微微辣🌶。酸酸辣辣既味道超级开胃。另外,$35饭餐仲包一包纸包饮品会唔会太抵。但今次就加左椰子冰,饮品就不过不失啦。除左有特式饮品之外,仲有养生甜品,全人手制作价钱仲唔贵下次可以去试下!______________________________
💰价钱: HKD $ 35-60😋味道: ❤️❤️❤️❤️🖤📍地址: 蓝田汇景道8号汇景商场3楼19A号舖长沙湾永隆街9号地下E号舖
#ami观塘线 #ami荃湾线
#醉标无骨海南鸡