2015-03-23 402 浏览
呢间铺如果路经此地只睇外装,一定唔会选佢。因为简陋的装修加上大排当式的圆凳,真系好难吸引到人经过食佢。但往往就系呢类铺头先食得出惊喜,呢到可以话由晚上7点开始旺到1点都仲有客。 作为为食的我地紧系只吃食物唔吃装修啦! 只要你唔介意流水式作业,包你呢餐一定话正。今次我地就叫左生虾、猪颈肉、青咖哩牛肉、蒜蓉包、飞天通菜。落单5分钟左右就先上左个生虾可以食住先啦!生虾 - 极力推介!!虾鲜、肥!个汁仲精彩,有青辣汁同平时点红色果只。个青辣汁系仲辣,爱辣之人必试!而平昤果个都好带到成个味出黎。因为厨房细所以之后d野都要得大约10分钟到先黎,但都算上得快。先介绍青咖哩牛肉 - 唔食得辣叫呢个岩岩好,细细的辣好香咖喱味。但牛肉过晒火,我建议你地食鸡会好d。蒜蓉包 - 中规中矩,几香脆但又未叫有惊喜,点过咖喱汁食次后系好食几倍。碳烧猪颈肉 - 又一极力推介!!平昤食猪颈肉多数只有肉无乜肥膏,但呢碟果系每件都痴住少少肥膏位。味道极香,入口味浓。就好似食手切牛腩如果走肥会点呀?呢个肥膏真系精髓所在,而个汁都系好配个猪颈肉,少少辣好醒神!仲有个飞天通菜唔记得影相,好食的香、爽脆,如果系叫菜呢个都系一个

作为为食的我地紧系只吃食物唔吃装修啦!

落单5分钟左右就先上左个生虾可以食住先啦!
生虾
[为食推介]

青咖喱牛肉
先介绍
蒜蓉包
炭烧猪颈肉
[为食推介]

仲有个飞天通菜唔记得影相,好食的香、爽脆,如果系叫菜呢个都系一个好选择。

之后仲叩左个青柠7椰青

埋单2个人$340/4个𩠌+1个小食+2个野饮

我觉得价钱算ok,因为食到个质量。
2015-03-17
生虾