2007-12-13
系openrice写左食评咁耐,第一次有礼物送返俾我,今次为左用openrice送既$50 coupon,所以专登黎食。上到去差唔多7点,一入去觉得佢装修得几靓,中间有个bar,仲有大电视播now足球台,睇波唔错。因为食物价钱都算中上,所以两个女仔都系叫两碟野算︰干咖哩羊膝+芋头焗饭,如果冇coupon,埋单就要成$194! 羊膝味道很有泰国风味,有d似冬荫功,但系唔算辣。羊肉几腍,好容易就可以切开,唔错。芋头焗饭份量够哂,不过味道就冇乜特别!睇佢个drink list, cocktail都系$48起,如果斋饮野黎睇波就唔错! 坐左个几钟,游客不断入,反而冇乜本地人,有d似去左旅行!