真系好耐冇系香港食泰国野,最主要系贵啊‎¯ࡇ¯呢间泰出色劲有大排档feel,唔只泰国嘢,台湾嘢都有得食。好适合朋友聚会,讲下笑又一晚。不过等就等左差唔多20分钟先有台,大家去要早啲阿 .ᐟ.ᐟ.ᐟ.ᐟ菠萝炒饭 🍍🍍🍍$89屋企人成日话菠萝炒饭个菠萝系会不断重用。炒饭唔会太湿,松软度足够。Feel到啲菠萝唔系罐头菠萝,而系新鲜嘅菠萝,配埋肉松一齐食 ,大大碗真系劲满足。大虾炒粉皮🦐🦐🦐 $65鸡丝粉皮就食得多,泰国嘅炒粉皮就真系冇食过。一上菜就知道好有镬气,食起上嚟劲开胃,虾都够弹牙同埋爽口,唔错唔错。我哋嗌左个套餐,同场加映龙眼冰同荔枝冰🍹夏天饮即系劲冰凉同清爽!泰出色泰国餐厅 (天后)天后电气道86号地舖

菠萝炒饭 🍍🍍🍍$89

大虾炒粉皮🦐🦐🦐 $65

泰出色泰国餐厅 (天后)
天后电气道86号地舖
菠萝炒饭