之前见openrice很多食家给好评好多人等位便试试,是晚一行5人约8点到达可能星期一加上落雨关系好多空位,食完都无人入来,朋友已觉奇怪心知不妙,!吃完终于明白朋友见火锅似乎没什么可吃便点了以下食物海南鸡:平平无奇,普通货色冬阴功海鲜汤:无咩味好少饮到咁难饮的冬阴功,得个咸字生菜肉碎包:少少辣尚可以都好味,食过出面好多生菜包都好味过依度,香焰虾:真系好火好辣.可惜得个辣字完全无味,,又唔系醉虾,酒似火水味好睇唔好食,唔知想点,完全唔值超揾笨 臭草煎蛋:无咩味,又唔觉臭,无乜特别菠萝炒饭: 不错饭有虾青口!炒通菜,肉碎茄子:不会太高要求了!炒菜就是炒菜!不过不失我们行去九龙城只需10多分钟(食完好后悔无去),但见咁多好评专诚来试试,却很失望所有食物全无泰国味道,更不要评是否正宗!之前睇食评都知这里价钱偏贵,但觉得好食就算,点知想像唔到咁难食又贵又唔值,下次唔洗钱请我都唔会黎服务又不好无人理你咁,最惨食完抹台,待应抹桔台竟用块好细张湿纸巾向著我件衫抹台,仲不小心把食物扫到落我件衫好彩无整污糟件浅色衫,d野食超难食已好嬲,我真系忍唔住都黎,到抹第2边又把食物扫到落我朋友件恤衫上其实知待应无

朋友见火锅似乎没什么可吃便点了以下食物

海南鸡:平平无奇,普通货色
冬阴功海鲜汤:无咩味好少饮到咁难饮的冬阴功,得个咸字
 臭草煎蛋:无咩味,又唔觉臭,无乜特别
菠萝炒饭: 不错饭有虾青口!
炒通菜,肉碎茄子:不会太高要求了!炒菜就是炒菜!不过不失

失望所有食物全无泰国味道
,更不要评是否正宗!

都黎,到抹第2边又把食物扫到落我朋友件恤衫上
其实知待应无心但整体咁差真系好难唔