/ #洋食料理 /.每次经过グリル满天星门外总是大排长龙,被门外嘅餐牌所吸引著,同朋友食过真的很不错,很有日本和风料理嘅感觉,图文完全相乎!呢间以蛋包饭为主打的日本正宗洋食餐厅,净系蛋包饭都多达十五款。另外备受注目当然系佢地嘅甜品梳乎厘、窝夫、芭菲,#甜品爱好者 必试~|#日式咖喱吉列猪扒蛋包饭 |上枱见到热㷫㷫香喷喷嘅金黄蛋包饭,蛋包饭松软滑溜好有蛋味,皆因佢地用上日本嘅蛋王兰王蛋,难怪色泽金黄亮丽蛋味浓郁。配上炸得脆口的吉列猪扒同香甜可口嘅咖喱汁绝配。|#日式汉堡扒 |日式汉堡控要嚟试下,汉堡用上鹿儿岛嘅优质和牛同日本北海道嘅和豚搓制而成!咬落juicy 有肉味,铁板上可保持热度肉香锁紧肉汁~|#期间限定 - #日本草莓芭菲 |令人好难抗拒嘅日本草莓芭菲,卖相已好吸引,每口都食到唔好层次嘅口感,幼滑香浓嘅忌廉同雪糕、薄脆香口嘅waffle片、饼干碎、口感Q弹啫喱粒、香甜清新新鲜士多啤梨....饭后甜品一流!|#士多啤梨奶昔 |用上新鲜当造士多啤梨做嘅奶昔,幼滑香浓,士多啤梨跟牛奶好夹甜度刚好,creamy 丰厚!少女粉Yum~.グリル满天星 HONG KONG尖沙咀海港城海运大厦3
/ #洋食料理 /

每次经过グリル满天星门外总是大排长龙,

被门外嘅餐牌所吸引著,

同朋友食过真的很不错,

很有日本和风料理嘅感觉,

图文完全相乎!

另外备受注目当然系佢地嘅甜品梳乎厘、窝夫、芭菲,

#甜品爱好者 必试~
|#日式咖喱吉列猪扒蛋包饭 |

上枱见到热㷫㷫香喷喷嘅金黄蛋包饭,蛋包饭松软滑溜好有蛋味,

皆因佢地用上日本嘅蛋王兰王蛋,难怪色泽金黄亮丽蛋味浓郁。

配上炸得脆口的吉列猪扒同香甜可口嘅咖喱汁绝配。
|#日式汉堡扒 |

日式汉堡控要嚟试下,

汉堡用上鹿儿岛嘅优质和牛同日本北海道嘅和豚搓制而成!

咬落juicy 有肉味,

铁板上可保持热度肉香锁紧肉汁~
|#期间限定 - #日本草莓芭菲 |

令人好难抗拒嘅日本草莓芭菲,

卖相已好吸引,每口都食到唔好层次嘅口感,

饭后甜品一流!
|#士多啤梨奶昔 |

用上新鲜当造士多啤梨做嘅奶昔,

幼滑香浓,士多啤梨跟牛奶好夹甜度刚好,

creamy 丰厚!少女粉Yum~

グリル满天星 HONG KONG

尖沙咀海港城海运大厦3楼OT301-301A号舖