同朋友一齐早放工,出左旺角行左阵,又系时候医下肚,朋友话想食日本野,之前去洗衣街果头食饭,印象中有间门面几有气氛嘅日本餐厅,大家都未试过,就谂住去撞下运气,去到门口先知佢叫"令和居酒屋" 🤣⭐️ 令和玉子烧新鲜热辣辣,甜甜地,食落好厚实,感觉好实在👍⭐️ 烧茄子烧茄子去左皮,食落好方便,啖啖肉😍,本身落左d七味粉,个面再放左d木鱼丝,丰富左茄子嘅味道👍⭐️ 四色刺身盘(三文鱼、吞拿鱼、赤虾、帆立贝)刺身好新鲜,li个价钱,li个份量几抵食⭐️ 北海道鱿鱼一夜干虽然鱿鱼本身有d咬口,不过食落唔会好韧,好鲜味,加埋我最爱嘅沙律酱,简直系完美嘅配搭😍😋⭐️ 澳洲M6和牛石板烧 100gM6和牛肉味好浓,加埋个汁一齐烧,唔抢味之余,仲带出另一种感觉,正😋⭐️ 烧秋葵卖相已经好吸引,秋葵面放左木鱼花,秋葵唔会烧得太干身,啱啱好,保留左秋葵本身嘅口感,正😋⭐️ 热情果乳酸梳打朋友话好香热情果味,但又唔会太甜⭐️ 蜜桃乳酸梳打我最爱嘅蜜桃饮品😍蜜桃乳酸微甜,好好饮🤤

⭐️ 令和玉子烧
新鲜热辣辣,甜甜地,食落好厚实,感觉好实在👍

⭐️ 烧茄子

⭐️ 四色刺身盘(三文鱼、吞拿鱼、赤虾、帆立贝)
刺身好新鲜,li个价钱,li个份量几抵食

⭐️ 北海道鱿鱼一夜干

⭐️ 澳洲M6和牛石板烧 100g

⭐️ 烧秋葵

⭐️ 热情果乳酸梳打
朋友话好香热情果味,但又唔会太甜

⭐️ 蜜桃乳酸梳打
我最爱嘅蜜桃饮品😍蜜桃乳酸微甜,好好饮🤤

2024-12-11
  • 蜜桃乳酸梳打