ᴛᴜɴᴇᴅ ᴄᴏғғᴇᴇ & ʀᴏᴀsᴛᴇʀʏ✦无花果合桃石榴果醋沙律无花果同沙律菜都非常新鲜,果醋酸中带香甜,合桃嘅坚果香同石榴嘅清甜令到味道层次有提升✦松露油忌廉大啡菇猫耳朵松露忌廉酱好浓稠,香气扑鼻,喺猫耳朵上好挂汁,食完明白点解店员话呢个ᴘᴀsᴛᴀ 比较多人拣✦泰式鲜虾忌廉冬阴功扁意粉忌廉冬阴功好惹味 带微酸微辣,鲜虾好弹牙,而扁意粉都非常ᴀʟ ᴅᴇɴᴛᴇ,食完都唔会觉得好腻✦开心果鲜奶口感丝滑,开心果味香浓!面头仲有开心果碎,好满足!✦冻菠萝汁黑咖啡搅拌后菠萝汁嘅清新果甜同甘香嘅黑咖啡配合得好好✦忌廉芝士焦糖饼干布甸口感介乎布甸同巴斯克蛋糕嘅质感中间,而味道似加乘左蛋香味嘅ᴄʀᴇᴀᴍ ᴄʜᴇᴇsᴇ,同ʟᴏᴛᴜs 饼嘅焦糖肉桂味好夹!个人认为系必试♡𓄢ᴛᴜɴᴇᴅ ᴄᴏғғᴇᴇ & ʀᴏᴀsᴛᴇʀʏ太子洗衣街163-163ᴀ号鸿德大厦地下ʙ号舖
ᴛᴜɴᴇᴅ ᴄᴏғғᴇᴇ & ʀᴏᴀsᴛᴇʀʏ

✦无花果合桃石榴果醋沙律

✦松露油忌廉大啡菇猫耳朵

✦泰式鲜虾忌廉冬阴功扁意粉

✦开心果鲜奶
口感丝滑,开心果味香浓!面头仲有开心果碎,好满足!

✦冻菠萝汁黑咖啡
搅拌后菠萝汁嘅清新果甜同甘香嘅黑咖啡配合得好好