2023-11-03 375 浏览
🧭独特体验:洗衣铺同外卖咖啡店二合一。同老板倾开计,老板话呢种模式其实外国都有好多,唔知点解香港无。有啲人过黎打咭,以为啲洗衣机系假既,全部都系真架,真系有人用的。老板无奈咁讲,铺头打咭系好睇,吸到唔少人黎,但有人唔守规矩,甚至放相机入去部洗衣机度影一啲新奇角度...更过份都有,果段时间都只好将规则整得严左,依家大家都好自律了。记住,打咭还打咭,唔好乱搞人地部洗衣机,放相机入去绝对唔得,将自己个头伸入去影d趣怪相都绝对唔得。做个有公德心的人啊。🍳食物质素:咖啡真系好好饮。我上次系果度饮完一杯坐左阵即时叫多杯🍴推荐搭配:coffee tonic。我超钟意🪑环境座位:打咭10分之选。去之前睇定其他人系点构图,照住影就唔会错。木系洗衣铺加咖啡店,无得输🚗交通:西营盘站 A1行5分钟。上环果边去就坐电车,电车站好近咖啡店💰人头费:50

🍴推荐搭配:coffee tonic。我超钟意

💰人头费:50
  • coffee tonic