餐厅: 好主意美食到會
资讯:

中秋佳节同屋企人食饭,但又懒唔想煮饭!最近听朋友好评「好主意美食到会」的到会,,所以我就即管试吓!食物送到时,包装精美,又有发热袋/冰袋,好细心。✨香芒大虾鲜杂果沙律 🥭首先试咗香芒大虾鲜杂果沙律,色彩缤纷,虾肉新鲜弹牙,搭配香芒和各式水果,味道清新,特别适合夏天的聚会,让人食得津津有味,小朋友特别喜欢!🍤蒜香茄茸烟肉焗青口 🐚接著就系蒜香茄茸烟肉焗青口,味道浓郁,青口鲜嫩大大只,搭配蒜香和茄茸,口感层次丰富,真系好好食!😋韩式烧汁鸡中翼 🍗然后试咗韩式烧汁鸡中翼,佢哋炸过啲鸡翼,肉质鲜嫩,酱汁味道正,带有一点微辣,吃完令人满足!🔥法式慢煮牛肋条 🥩法式慢煮牛肋条口感超级软嫩,汤汁浓郁又多蔬菜,牛肉吸收了所有的调味,真系好味到爆!每一口都充满幸福感!❤️烤猪肋骨配炸薯角 🍖美国风嘅烤猪肋骨外焦内嫩,肉质多汁,搭配炸薯角,简直系完美组合!🥔芥末八爪鱼荞麦冷面 🍜呢个真系超好食!我成家人一开饭就系争住食呢个冷面!冷面爽口,八爪鱼新鲜,味道独特,特别适合夏天享用,真系好味!🥢迷你纽约芝士饼 🍰最后,迷你纽约芝士饼甜而不腻,饼底松脆,芝士香醇,作为甜品绝对完美,令人意犹未尽!😍整体而言,「好主意

香芒大虾鲜杂果沙律 🥭

蒜香茄茸烟肉焗青口 🐚

韩式烧汁鸡中翼 🍗

法式慢煮牛肋条 🥩

烤猪肋骨配炸薯角 🍖

芥末八爪鱼荞麦冷面 🍜

迷你纽约芝士饼 🍰

整体而言,「好主意美食到会」的菜式真系非常出色,味道都好有水准,绝对系聚会的好选择!下次再有聚会,一定会再订!
2024-09-13
外卖送餐