2024-01-02 103 浏览
最近去北角会发现原来都有几多食肆选择,我哋拣咗有海景view嘅 harbourside grill,侍应全部都系外国人,环境几大座位阔落舒适👍🏻👍🏻👍🏻饮品我哋点咗chocolate milkshake 同strawberry milkshake,入口有啲似沙冰嘅质感,味道唔会太甜Stater 有忌廉白酒汁蓝青口,份量都唔少,个汁都几Creamy有香味,青口新鲜主菜拣咗猪肋骨同西冷扒,两份主菜分别配咗薯蓉同杂菜,猪肋骨份量都唔少,足够两个人share,烧得几香😋西冷扒叫咗medium well,不过咬落都唔会韧❤️最后甜品拣咗Lava cake 同tiramisu ,比较推荐心太软,配咗云呢拿雪糕,而且留心效果做得好好👍🏻.📍 Harbourview Grill (北角汇二期) (北角)北角渣华道123号北角汇二期1楼108号舖

北角渣华道123号北角汇二期1楼108号舖