2016-04-14 522 浏览
食完时新汉堡, 我地行到黎食蛋包饭, 之前上网见啲人系咁讲话只蛋识摇, 流心既, 我地今晚一于黎试下佢先!我叫左个最多人都叫既馒鱼蛋包饭, 黎到时, 我真系摇下佢, 哈, 真系会摇㖞, 我跟住餐厅所教既咁样, 系中间切一刀, 将成只蛋完全盖住啲饭, 蛋入面仲有少许蛋酱! 正! 条馒鱼同个汁就有乜特别, 普通咁样!老公叫左个炸虾蛋包饭, 黎到时见到个饭系配茄汁, 我话应该配咖喱汁应该会好味啲, 老公于是问佢地可唔可以俾啲咖喱汁我地试下, 佢话加汁要加$5, 咁我地算啦..都系念住试下, 后来, 隔离枱黎叫野食时, 话要咖喱汁, 我地先知原来可以选择茄汁或咖喱汁, 我觉得侍应小姐应该系落单时问一下客人想要乜野酱汁, 这样会比较好些! 我冇试到只虾, 所以唔知好唔好食, 老公就话一般啦!

2016-03-18