趁星期日, 同公公婆婆一齐去流浮山行下买鱼干虾干. 行完都6点, 大家都肚饿, 见到新开左1间任食韩烧”韩泰太窑鸡”, 仲有原只流浮山窑烧鸡, 公公婆婆都话想试下. 环境好好, 有室内/室外位, 当日全场满座, 我地被安排室内位置. 如果坐室外, 凉凉地应该都好舒服. 见到好多客人带埋狗仔嚟, 佢地可以系草地行下打下卡, 一样咁开心.任点任食韩式原味 / 泰式 / BBQ 味嘅猪 + 牛 + 鸡类 + 海鲜 + 钖纸焗类 (eg 金银蒜焗白蚬), 仲有小食 + 饮品 (eg 玻璃樽装可乐雪碧芬达) 任食任饮, 大人小朋友都食到够.特别要介绍下太窑鸡, 即叫即烧, 一定要试!! 皮系超级脆, 全只金黄色, 再加上特制香草柠檬酱汁, 用手撕开食好有风味又好juicy, 大爱!! 除左肉类, 仲有其他配菜, eg 翠肉瓜 / 香菇 / 烧菠萝 / 鸡髀菇等等, 咁就唔怕只系有肉食咁单调.