2022-09-08 25 浏览
琴日同屋企人去食咗呢间港式餐厅,食物好高水准,喺出面排队嘅时候就比餐牌吸引咗,有好多款食物,价钱都唔算好贵。😊🌟回味鸡煲鸡肉保持鲜嫩弹滑,鸡味好浓,鸡肉一食就同骨分离,方便进食,鸡皮上的鸡油还会散发著阵阵香气,吃起来就系欲罢不能的感觉。😍😍🌟青花椒烤钳鱼钳鱼系烧烤鱼中最常用嘅种类,肉质柔软有弹性,肉嫩滑多汁,蛋白质极为丰富,鲜辣,葱香,香辣,蒜香多种感觉涌上舌尖。🤩🤩🤩🌟宁波醉虾虾肉鲜嫩弹牙,大大只好多肉,非常新鲜,不会太软。有用特别汤汁浸过,口感丰富浓郁。😋😋🔥🌟酥脆五香卷食之外酥内润,鲜美可口。食落去爆少少油🥰,非常香脆,闻落去好香,肉软嫩多汁😁,系特别推介嘅小食。🥳餐牌甚多选择,而且好多都好有特色小菜,下次再同朋友黎试!🤤

🌟回味鸡煲

🌟青花椒烤钳鱼

🌟宁波醉虾

🌟酥脆五香卷
餐牌甚多选择,而且好多都好有特色小菜,下次再同朋友黎试!🤤