2019-05-15 29 浏览
上网见到渔获浜烧个宣传广告 新店开张优惠 $98蟹甲罗烧任食 即刻send畀我个朋友睇 相约一齐大擦一餐冇花冇假真系98蚊任食蟹甲罗烧 此优惠于 星期日至四 至到5月31号蟹甲罗烧包括蟹膏,鹌鹑蛋,葱花及法包每枱客人都有专人服侍 有人帮你烧埋 够晒贴心 职员仲会好细心讲解食物及帮忙执拾桌面 真系觉得佢哋好有礼貌 今时今日仲有呢啲服务态度确实难得另外我同朋友再叫咗个 龙虾 活贝浜烧盛盒$1268(2位用)包括一只伊势龙虾 还是活活的 劲生猛 龙虾两食 一是刺身食法 二是虾膏味噌炒龙虾肉盛盒还包括了生蚝, 松叶蟹脚, 南非鲍鱼及扇贝南非鲍鱼成只手掌咁大 上枱嘅时候仲识旭嚟旭去 够新鲜 肉质够厚 充满弹弹的口感 建议不要点任何酱汁 这样才能吃出真鲜味帆立贝两个煮法 清酒煮及牛油煮 餐厅职员建议食咗清酒煮先 味道较为清淡 却食得出扇贝嘅鲜甜味相反牛油煮较为浓味 两者各有长处 共通点就系帆立贝好鲜甜 肉质嫩滑 裙边爽脆松叶蟹脚已经破开方便易食 一梳梳嘅蟹肉鲜甜无比 职员拿捏烧海鲜嘅时间刚刚好 完全没有过火 依然保存肉质及水分龙虾刺身 虾肉晶莹剔透 白雪雪好靓呀 肉质爽脆而且扎实 新鲜程度爆标另一

冇花冇假真系98蚊任食蟹甲罗烧
此优惠于 星期日至四 至到5月31号

蟹甲罗烧包括蟹膏,鹌鹑蛋,葱花及法包

包括一只伊势龙虾 还是活活的 劲生猛
龙虾两食 一是刺身食法 二是虾膏味噌炒龙虾肉
盛盒还包括了生蚝, 松叶蟹脚, 南非鲍鱼及扇贝

另一个食法 系将龙虾膏加味噌抄龙虾肉 之后再将完成品让返入虾头之中 再用火枪烧炙

味噌同虾膏嘅味道 简直鲜到不得了 当中仲有粒粒龙虾肉 成件事相当邪恶 但系我好享受 非常之味

美酒配佳肴
这里除咗有日本啤酒提供之外 仲有乳酸饮品及清酒,梅酒等等 ……
唔好等喇 快啲脚三五知己黎开餐!