2011-05-11 84 浏览
上网见咁多好评, 谂住去试下啦.一去到都好满座,心谂无死, 门口仲有少少人, 我话要2位, 个待应打眼色问系咪张生?张生? 我即刻明白,想比位我先,就话系啦,咁就上左去上左去楼上就知死, 行到劲入系厨房门口夹硬开多张台, 令到厨房佬得番一个人位出入, 厨房佬出出入入, 卫生劲差, 开始后悔, 果然人地吾肯上去系有理由, 仲以为咁好彩.个肥佬丫叔侍应声大大,好粗鲁好吾客气.个MENU都清楚, 价钱吾平, 有D𩠌写住特价, 2个人点左2𩠌一粥(椒盐九肚鱼, 蚝饼, 蚝仔粥) , 就开始等, 等丫等....等左半个钟先黎第一碟𩠌(椒盐九肚鱼) ,粥仲未黎,可能多客啦,我都接受既,慢慢食住等啦. 点知再食多半个钟都未黎其他野,有无搅错? 后面果台迟我地半个钟入都齐哂𩠌,最重要系一样既粥竟然佢地到左先㖞,,真系斯文人好蚀底等多阵正想投诉果下,粥终于黎,足足等左九个字, 九肚鱼已经冻到硬左,谂住慢慢食等埋碟蚝饼啦,如是者再等多十五分钟, 店入面果阵已经吾系咁FULL 客, 终于忍吾住开口叫另一个丫叔追单, 睇一睇先知原来漏左单, 我长叹一声话埋单.未几落单个肥佬丫叔侍应竟然走黎串我,话我头先落
上网见咁多好评, 谂住去试下啦.
张生? 我即刻明白,想比位我先,就话系啦,咁就上左去

个肥佬丫叔侍应声大大,好粗鲁好吾客气.

,,真系斯文人好蚀底

未几落单个肥佬丫叔侍应竟然走黎串我,话我头先落单"根本无落蚝饼,宜家又话要",我真系呆左,真系忍吾住问佢一句" 我2个人一碟𩠌点食得饱?",
肥佬丫叔应番句话 "点知你"

黑口黑面叫我地落楼下埋单 , 张单点解咁贵?
问个收银,收银声大大叫我转身睇清楚几钱, 再声大大计比我听 ? 下?!?!
我 : "点解用原价计? 又话有特价?"
收银声大大 : " 今日星期几丫? 星期六梗系原价啦 "
我: "星期六用原价? 你无写清楚㖞"
收银声大大 : " 你望多次后面几钱, 系咪无计错丫? 今日星期六就系原价 , 你星期一黎就用特价 "
我心谂: 痴线

总结: 待应差, 态度差 , 食物质素一般, 价钱贵 , 九龙城咁多好食打冷, 打死都吾会再去呢到!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-05-07