2017-10-09 96 浏览
去旺角一带晚上泊车都几吾方便,今晚男友泊左个好地方,系近油麻地嘅,行落楼梯,见到间吾错嘅餐厅,医左肚先。呢间系系中华书局旁边,好似自成一角咁,几有feel,可能系地理不太方便,所以晚饭时间吾算多人,吾洗等位系旺角晚饭时间真系好。我食左dinner set,我食左小食再追加了多样,推介英式炸尤鱼圈,即点即炸,好香炸,好食,另外水牛城鸡翼都好惹味。法国牛肝菌帆立贝忌廉汁意大利粉,好食丫,好creamy,不过又吾会太over,仲落左好多菇菌岩晒我,帆立贝好大粒,煎得好香,吾错,几好味,意粉份量都好多,吾会其他西餐得两条,呢碟食完好饱,又好食。食左杯牛奶咖啡,吾错,倾下计relax下,完美一餐。

食左杯牛奶咖啡,吾错,倾下计relax下,完美一餐。