2017-06-03 3767 浏览
呢间餐厅想来好耐了,可惜未有机会,刚好同女友湾仔食饭,就想到上来,比起刚开店时既情况,依家无甘多人,晚上七点钟到左都唔洗等位,呢到环境好好,被安排坐窗边位,可以安心谈心。食物呢到得一个牛扒餐,包法包,合桃沙律菜同牛扒。法包两个人有六件,配上牛油好好食,可惜量太多,最后食唔囇。沙律配上合桃同沙律醋,好味好开胃。主菜牛扒要左medium, 有肉汁,份量不少,配上个个岀名既香草汁真系一流,另外配上既薯条都好好味,调味刚好,不过比较热气,可配上香草汁食,都好好味。我地都无叫到饮品,女侍应主动俾水我地,仲不时加水,服务好好。最后叫左cream brûlée 做甜品作结,甜品menu 唔识叫,好在侍应俾多张有相既menu 我地选,加分。食左两个多钟,就算食完野倾计时,侍应都不时加水,倾计好好,虽然价钱唔平,不过下次会再黎。

食物呢到得一个牛扒餐,包法包,合桃沙律菜同牛扒。

法包两个人有六件,配上牛油好好食,可惜量太多,最后食唔囇。

沙律配上合桃同沙律醋,好味好开胃。

牛扒set
Cream  brulee