2023-08-27 133 浏览
西班牙风味餐厅,环境都特别雅致,好适合两个人撑枱脚💕叫咗两个dinner set + dessert,好满足先系一个pre-set 既combo,漂亮嘅摆盘好有情调 - 🍞芝士松露酱薄多士Truffle Cheesy Bikini :好惊喜,脆卜卜既多士中间软绵绵夹著芝士和松露酱,多重口感🥗巴马风干火腿季节沙律Parma Ham Seasonal Salad:薄薄既巴马风干火腿肉质软嫩,啖啖咸香,配合新鲜嘅蔬菜,好有层次感🥣再饮碗蘑菇汤暖暖胃主菜一个系🍝🦞龙虾汁西班牙海鲜炖饭Seafood Paella in Lobster Broth配料好丰富,有🦐🐟🐙🦑Tiger Prawns, mussels, surf clams, jumbo scallops, squid, chicken and iberico chorizo而且新鲜有海水味,龙虾汁真材实料,好惹味,意大利粉粒粒分明,有咬口另一个叫左🥩香烤澳洲西冷牛扒伴忌廉薯蓉及炒迷你波椒Grilled AUS Sirloin Steak我地要左medium rare, 火候控制得唔错, 西冷牛扒外表烤得呈褐色, 有美丽既网纹, 切开里
西班牙风味餐厅,环境都特别雅致,好适合两个人撑枱脚💕

叫咗两个dinner set + dessert,好满足

🥣再饮碗蘑菇汤暖暖胃

主菜一个系🍝🦞龙虾汁西班牙海鲜炖饭

另一个叫左🥩香烤澳洲西冷牛扒伴忌廉薯蓉及炒迷你波椒
Grilled AUS Sirloin Steak
我地要左medium rare, 火候控制得唔错, 西冷牛扒外表烤得呈褐色, 有美丽既网纹, 切开里面,中间呈鲜红色, 肉质软嫩多汁,香醇浓郁,肉香十足!叫大size 两个人share 食岩岩好~

🍫西班牙炸油条,Churros 外酥内软,有大量肉桂粉,再沾巧克力酱~ 好有外国扫街嘅感觉啊!

再叫左餐饮
+$28 Sangria😳