🇫🇷🌹浪漫法国小餐馆🌹🇫🇷@ canele.hk 好有feel ,好decent ,好chill ,好高质. 食set ,水准高,摆得又靓,様样都咁好食😍前菜🥗新鲜制作自家制酸种面包配自家制牛油,个面包又暖又脆、对住个火炉食,特别warm 🔥你知我系牛油怪,会成块成。真系好正。沙律有超健康嘅红菜头,车厘茄,再加上开胃嘅红醋汁,做前菜超醒胃。主菜🍽️🥩美国安格斯西冷牛扒-高质,超juicy .唔会太谂或者太韧,啱啱好。Grill得好香,再加黑椒汁,提升味道,真心正。🦞波士顿龙虾, 鲜甜爽口,用蒜蓉奶油焗,个base 超香配菜配薯条,冇限任添。开心停不了,有超水准嘅甜品做终结👨‍🍳甜品招牌朱古力疏乎厘,配云呢拿雪糕,佢用左72%黑朱古力🍫,唔会太甜,好有质感。柚子芝士蛋糕-超重既柚子味,好清新🍰最后一句压轴,可露丽必食,好钟意佢外脆内暖嘅口感。饮左杯好特别嘅 cocktail. Coffee tea or both , 绿茶再加咖啡,又几夹。下面喺酒吧,仲可以去饮番杯嘢添。
🇫🇷🌹浪漫法国小餐馆🌹🇫🇷@ canele.hk

好有feel ,好decent ,好chill ,好高质.
食set ,水准高,摆得又靓,様样都咁好食😍

前菜🥗

主菜🍽️

🥩美国安格斯西冷牛扒-高质,超juicy .

🦞波士顿龙虾, 鲜甜爽口,用蒜蓉奶油焗,个base 超香

配菜配薯条,冇限任添。

开心停不了,有超水准嘅甜品做终结
👨‍🍳甜品
柚子芝士蛋糕-超重既柚子味,好清新🍰

最后一句压轴,可露丽必食,好钟意佢外脆内暖嘅口感。

, 绿茶再加咖啡,又几夹。

下面喺酒吧,仲可以去饮番杯嘢添。