2019-05-13 205 浏览
Mk既cafe真系多到50只手指都数唔哂,但系我呢位四围去食好西既叔叔又真系试过中过好多次伏🤦‍♀️ Cafe并唔系间间都好食,有d仲要又贵又唔好食!今日就拣左一间以浪漫做主打既cafe- Romanne leisure cafe! 放心,介绍得比大家,又咁诚真推介,一定唔会中伏既!因为你一去到已经会见到好靓既环境,以木系为主,沙发上提供埋cushion,坐得好舒服!价钱适中!由平到贵,任君选择!亦都有2人餐,4人餐等提供!我同朋友就拣左个2人餐,另外再叫左d小食拼盘同mock tail!沙律同南瓜汤好吸睛!南瓜汤好滑,味道调教刚刚好!沙律既烟三文鱼分量足够,3个人都够食!仲有柚子,好开胃沙律菜十分嫩绿,全部都好新鲜,重点系够冻同够大碟好抵食呀!黑松露意大利饭有我喜欢既温泉蛋!蛋黄好香,唔会煮得太熟!意大利饭有劲香浓既黑松露味,绝对无偷工减料!劲creamy既意大利饭,真系会令人爱上它仲有劲靓既mocktail!店员表示仲末有酒牌,所以暂时只提供mocktail,但系已经劲吸引了!呢杯zen有牛油果,柠檬,苹果同蜜糖,有少少清香既牛油果味,加埋柠檬同苹果,唔会话太过饱!配合埋咁靓既环境,
Mk既cafe真系多到50只手指都数唔哂,

放心,介绍得比大家,又咁诚真推介,一定唔会中伏既!
因为你一去到已经会见到好靓既环境,
以木系为主,沙发上提供埋cushion,坐得好舒服!

价钱适中!由平到贵,任君选择!
亦都有2人餐,4人餐等提供!

沙律同南瓜汤好吸睛!
南瓜汤好滑,味道调教刚刚好!
烟熏三文鱼沙律

沙律既烟三文鱼分量足够,3个人都够食!
仲有柚子,好开胃
沙律菜十分嫩绿,全部都好新鲜,重点系够冻同够大碟

好抵食呀!

黑松露意大利饭
有我喜欢既温泉蛋!
蛋黄好香,唔会煮得太熟!
意大利饭有劲香浓既黑松露味,绝对无偷工减料!
劲creamy既意大利饭,真系会令人爱上它

Zen

仲有劲靓既mocktail!

配合埋咁靓既环境,咩压力都无哂啦!
香蕉奶昔

朋友仲叫左杯香蕉奶昔,都唔错wor!
有好香既香蕉味,仲要大大杯,好抵饮!
小食拼盘3款

再叫埋呢个邪恶既小食拼盘

鸡翼炸得好脆,蕃薯条最最最好食,甜甜地!
相对上黑松露薯条既黑松露味唔太够,不过仍然食到停唔到口!
整体真系食环境食服务,虽然店员唔多,但做野快手,有礼貌
2019-05-09
烟熏三文鱼沙律