2015-03-24 1344 浏览
今日同个多年无见面嘅朋友食饭!一般打边炉嘅食市都好嘈倾唔到计㗎!就算卡位都系咁话!见到杂志睇到佢地有outdoor独立屋仔房间好靓!所以今日就算2个人都要嚟感受一吓!  一入到间屋仔!哗!玻璃屋咁!好浪漫丶好有Feel!部长都好有礼貌推荐啲海鲜套餐!不过我就钟意散叫!汤㡳我叫咗原个冬瓜盅金华火腿瑶柱!个汤底整体都够味!不过可以再浓味啲!幸好鲜菇味都搭够!然后都系例牌菜!叫啲刺身做小食!好似我呢啲边炉精!刺身已经食到厌!都系求新鲜食完唔疴就ok!大带子同花笼龙虾刺身还可以㗎!个龙虾头就加落个汤底度滚汤丶好甜!个龙虾头爆晒膏!最好食系呢个!其他牛肉、海鲜、饺子丶猪肉丶蔬菜菇类都算可以!埋单2个人要2500左右!不过不失啦!