2014-03-31 5875 浏览
女仔总系对All Day Breakfast有种情意结,香喷喷炒蛋,松脆嘅多士,色彩缤纷,令人目不暇给!今日去到一个食All Day Breakfast嘅好去处-BRICKLANE。BRICKLANE位于尖沙咀,灵感来自英伦East End的一条富个性文化艺术小街Brick Lane;装修以白砖墙,木家俱,昏暗灯光为主调,以酒架作点缀,在门口经过犹如置身英伦餐厅。BRICKLANE的菜单以英式为主, 今日点左All Day Breakfast同Egg Benedict。All Day Breakfast 有炒蛋,香草肠,烟肉,三文鱼等非常丰富,就咁睇都觉得好满足。Egg Benedict系我嘅至爱,嫩蛋煮得岩岩好,一切开,蛋浆就流出沾满巴马火腿及muffin,加上香浓牛油味既荷兰酱,令人难以抗拒<3 加上一杯好咖啡,就系一个完美的早上! 食All Day Breakfast真系周末一个好享受!
All Day Breakfast
Egg Benedict
Latte
食All Day Breakfast真系周末一个好享受!
2013-08-17
All Day Breakfast