原来英文名叫Mackie Kitchen,差d行过左都唔知。外观似高级扒房,不过原来价钱好亲民。适合三五知己聚旧倾计。西装客人比较多。睇下有咩食先,Set Dinner可以加$58同$48 upgrade沙律同餐汤,又几好㖞。一于齐齐upgrade 试下新嘢先。千层蟹肉牛油果拌鲜海胆 打卡一流 好精致既沙律 海胆鲜 牛油果香 仲有好多蟹肉添烟三文鱼黑鱼籽蛋白沙律 出面食得多 但哩个加左 黑鱼子同蛋白 粒粒鲜鱼子喺口爆炸 加上滑溜溜的蛋白 口感再升华带子粟米汤 有好大粒带子 好多粟米蓉 几有咬口龙虾汤 抵赞 好香 好浓郁既龙虾味 口感细腻 几好几好西班牙海鲜炖饭 饮质地偏硬同湿 有微微的辣椒香味 好多虾 同青口烧西班牙黑毛猪配蜜糖芥末酱 黑毛猪好厚肉 同芥末酱好配 配菜好味 哩个我几like Study's coffee 拍照一流 上面有d朱古力脆脆 增加口感 cream是甜甜地的 咖啡没有加糖 好特别 值得一试热朱古力 都可以拉花 真系超有heart 好滚动 味道仲唔错添

带子粟米汤 有好大粒带子 好多粟米蓉 几有咬口

龙虾汤 抵赞 好香 好浓郁既龙虾味 口感细腻 几好几好