2023-02-23
今日全日都系将军澳行街街🌹男朋友话有一间餐厅好食,话系佢同事讲,仲差点想问佢同边个食添,咁我地就系呢度食个Lunch休息下呢度真系几靓阿🌹好多打卡位,我自己就系度自拍左几张,同埋最正都系望到出面境观,够开扬🌷主菜🌹ROAST SEABASS ($20)好香阿成碟都香喷喷,个鱼烤到热辣辣,食晒d海鲜,真系好好食又够新鲜,份量都好多,鲈鱼又大又厚,真系估佢唔到阿,另外佢个海鲜汤又系好新鲜,好香既海鲜味☺️主菜🌹BAKED BUTTERNUT SQUASH RISOTTO呢个素食卖相好吸引,份量都好多,同埋味道好特别又好食,可能平时好少食西餐,真系第一次食到咁独特既菜式,感觉焕然一新,满满既芝士,真系食到好满足☺️Lyre’s Mojito🥤好好饮感觉清新Summer tropics 🥤好好饮,卖相好吸引
呢度真系几靓阿🌹好多打卡位,我自己就系度自拍左几张,同埋最正都系望到出面境观,够开扬🌷 主菜🌹ROAST SEABASS ($20)
好香阿成碟都香喷喷,个鱼烤到热辣辣,食晒d海鲜,真系好好食又够新鲜,份量都好多,鲈鱼又大又厚,真系估佢唔到阿,另外佢个海鲜汤又系好新鲜,好香既海鲜味☺️ 主菜🌹BAKED BUTTERNUT SQUASH RISOTTO
呢个素食卖相好吸引,份量都好多,同埋味道好特别又好食,可能平时好少食西餐,真系第一次食到咁独特既菜式,感觉焕然一新,满满既芝士,真系食到好满足☺️ Lyre’s Mojito🥤好好饮感觉清新
Summer tropics 🥤好好饮,卖相好吸引