餐厅: Cupping Room Coffee Roasters (海洋中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-01-06 343 浏览
📍Cupping Room Coffee Roasters ▪尖沙咀开张到宜家仍然人气不减嘅Café拥有全港独一无二嘅海景位落地玻璃直望维港 日头波光粼粼✨旁晚迷人日落🌅入夜又有璀璨夜景🌃无论何时都吸引到大波人潮当日到访大概等咗半个钟 第一次到访加上靓景 都无所谓.ᐟ.ᐟ但…入座后 瞬间以为返左大陆 相信我系全店唯几本地人😂先唔讲环境系几嘈吵 亦唔介意疯狂打卡但颇多枱客郁来郁去😓阻挡店员行走甚至打扰到其他客人 有些甚至为咗打卡啲食物只摆pose咬咗一两啖 就影完走人🙂可惜了一间环境咁舒适写意食物质素又不错嘅Café🥲假期时不宜到访 完.ᐟ.ᐟ.ᐟ.ᐟ♡Strawberry Danish $38♡Hojicha Latte $55
开张到宜家仍然人气不减嘅Café
拥有全港独一无二嘅海景位
落地玻璃直望维港 日头波光粼粼✨
旁晚迷人日落🌅入夜又有璀璨夜景🌃
无论何时都吸引到大波人潮

当日到访大概等咗半个钟 第一次到访加上靓景
都无所谓.ᐟ.ᐟ但…
入座后 瞬间以为返左大陆
相信我系全店唯几本地人😂