#美心西饼 (中环)中环德辅道中20号德成大厦地下3号舖-----屋企有人生日😝又系有得食蛋糕ge moment😊呢个靓靓ge Hello Kitty草莓🍓蛋糕~造型非常吸引😍可惜 金玉其外败絮其中😂靓就靓 味道就真系🤮🤮🤮外面层士多啤梨cream非常非常厚 但士多啤黎味欠奉🤷🏻‍♀️成个蛋糕得两粒🍓 一粒蓝梅 仲要唔系特别甜 蛋糕中间ge全部都系士多啤梨果酱 得一两片真ge士多啤梨 而内层ge🍓蛋糕 味道非常化学 似士多啤梨调味剂ge味道 而唔系真ge🍓......明明系同一个集团 但系东海堂ge🍓蛋糕真系出色过美心好多好多倍😂-----👶🏻B仔整体评价:2/10个👍🏻(HelloKitty靓😂)👶🏻B仔抵食程度:5/10个👍🏻👶🏻B仔环境评分:美心西饼无堂食😂👶🏻B仔味道评分:1/个👍🏻👶🏻B仔回头机会:0/10个👍🏻-----#swallowhongkong跟住我一齐吞食香港啦!#swallowcentral
#美心西饼 (中环)
中环德辅道中20号德成大厦地下3号舖
👶🏻B仔抵食程度:5/10个👍🏻