2023-05-31
将军澳海旁的Cafe同酒吧一直系间中想Chill下时的首选🤤< Urban Coffee Roaster>之前净系试过佢地既精品咖啡 今次就简左嚟食Dinner试下佢啲野食😏店舖无论系出面定入面都装饰得十分有心思风格主要系行工业复古风 空间都好阔落 俾人感觉好舒服好Chill 望住出面海境用餐真系一流👍🏻< 75% Peru Chocolate (Hot) $50 >夜晚唔想饮咖啡 所以叫左杯热朱古力 🍫因为用咗黑朱古力嘅关系 呢杯朱古力会比起出面嘅无咁死甜 相对之下饮到可可既香同苦 朱古力迷一定要试😍 (下次有机会会想试埋另一杯85% Belize 的🤤)< 新鲜青口配蒜香白酒牛油汁 >< Kronenbourg 1664 Blanc >见到有Happy Hour优惠点可以唔叫翻杯啤酒Happy下🍻 由1500-关门嘅优惠 叫一款主食就可以从两款啤酒简一杯青口肉质鲜嫩 底下既汁更加系精华 法包点汁咁食 真系食多几块都无问题< 黑松露薯条配黑松露蛋黄酱 >去Cafe必食既薯条 薯条偏粗身 炸到表面金黄色 非
一直系间中想Chill下时的首选🤤
< Urban Coffee Roaster>