2023-07-19 108 浏览
海之恋入面靠近海景,餐厅好阔落又光线充足,假日可以望住大海叹个lunch好写意😈.🥣鹅油拌面套餐🥣:💰$118配菜有卤萝卜超软念少少八角味、甜不辣口感似鱼蛋、百页豆腐大片又弹牙,金钱肚够入味卤水味香,加$20要埋鹅肝,虽然系薄切,但香浓鹅肝味配卤水汁都好夹,鹅油拌面油香味浓,唔会腻少少酸,面条好挂汁。🥣午市套餐🥣:💰$148起小食叫左蒜片台式肠,多片生蒜片,台湾肠切片蜜汁味浓,可以沾少少麻辣酱,劲麻!口腔充满辣味,好过瘾!🥣胡麻捧捧鸡伴小醋面🥣:由米芝莲二星大厨创作,鸡丝份量好足,又大丝,嫩滑唔鞋,配以大量炸蒜碎,酱汁有醋酸酸地好开胃,麻酱份量岩岩好唔漏,面条弹牙挂汁。🥣生乳铜锣烧(抺茶)🥣:有3种口味可选,感觉轻盈健康,似蛋白蛋糕,夹馅好浓抺茶味既忌廉。🥤紫薯雪绒芋圆白桃乌龙茶🥤:💰+$18用外卖杯装,紫薯泥放面,微甜,底有紫薯芋圆好烟韧,茶底系清甜浓郁白桃乌龙茶。🥤热冬瓜茶🥤:有冻有热,浓味冬瓜茶,保留台湾味道,唔会过甜,夏天必饮可以消暑利水。
🥣鹅油拌面套餐🥣:💰$118

🥣午市套餐🥣:💰$148起