2024-09-01 473 浏览
前排同朋友一齐去西贡食饭,去左呢间几多人推荐嘅餐厅🍴当日咁岩遇著落雨天,人流唔算特别多,环境更寜静更舒服🤭蜜糖爆谷鸡肉搥造型摆盘都颇吸引,加上爆谷🍿点缀,增加左食物丰富感👍鸡搥以黑椒蜜糖调味,甜辣惹味🤤卡邦尼意粉🍝芝士忌廉融入意粉中,每一啖都有浓厚忌廉芝士香,食落香浓惹味,愈食愈起劲👍香草烧法国春鸡配黑松露牛油🧈呢个笼里烧春鸡造型又几特别㖞,忍唔住系咁打卡😆春鸡烧到皮香肉嫩又唔干身,而且香草味好出👍加埋黑松露牛油,好食到停唔到🤤🤤Ask Me Everyday点左一杯几多人点嘅Ask Me Everyday🤭饮落好重西柚味,好清新解滞嘅感觉,而且仲有西柚同薄荷叶作为点缀,令人睇落赏心悦目😍📍Turtle by the Sea (西贡)西贡惠民道1号海滨公园#chill #西贡 #relax #亲子 #cocktails #drinks #food #foodie #saikung #turtlebythesea #西贡美食 #美食推介 #人气餐厅 #无敌海景 #环境优美 #服务态度好 #假日推介 #假日好去处

蜜糖爆谷鸡肉搥

卡邦尼意粉🍝

香草烧法国春鸡配黑松露牛油🧈

Ask Me Everyday

📍Turtle by the Sea (西贡)
西贡惠民道1号海滨公园

2024-08-21