2021-12-08
同朋友行完海之恋嘅Donki就打算食过饭,而家商场都有唔少类型嘅餐厅选择,但我地两个大食怪今次就㨂左食放题😆夜晚$278一位,价钱都合理,见餐牌选择都唔少,所以就吸引左我地入去佢每一款食物都细细件,我反而觉得好好,咁样更加可以试多啲唔同嘅食物,唔会咁易饱刺身方面整体新鲜,带子甜美,选择种类都多,满意🤗清酒煮蚬大大只唔错、烧芝士沙律帆立贝味浓好食,牛柳粒都唔鞋,不错烧虾大只弹牙有虾味,而比目鱼更加要赞,因为肉质好嫩滑、又甜㖞,所以总共encore左三次炸蟹柳都唔会叫好油腻,上枱时仲系热辣辣脆嘅,烧牛脷都做到好爽口,腌得入味,好食辣味三文鱼手卷,迷你的骰,但入边都好足料,味道几好,拖罗蓉寿司都新鲜好味,鸡软骨正常啦炸物有榴梿波、椰汁流心波同紫芋波,榴梿波劲香、椰汁波真系有椰汁喺入边流出来、紫芋就甜甜地烟烟韧韧好食寿司方面就有忌廉芝士鳗鱼卷、香芒吉列大虾卷同埋鳗鱼玉子烧,系好食嘅因为想食啲菜所以就叫咗个寿喜烧、估唔到牛肉份量都几多,而且都唔系差嘅肉,都几好食㖞,啲蔬菜配上甜甜嘅寿喜烧汁,唔差得过出边啲日本餐厅每枱仲可以有一人一个Movenpick雪糕,正😄另外仲有啲热食同冷盘都有自助形式咁出
刺身方面整体新鲜,带子甜美,选择种类都多,满意🤗
清酒煮蚬大大只唔错、烧芝士沙律帆立贝味浓好食
,牛柳粒都唔鞋,不错
烧虾大只弹牙有虾味,而比目鱼更加要赞,因为肉
质好嫩滑、又甜㖞,所以总共encore左三次
炸蟹柳都唔会叫好油腻,上枱时仲系热辣辣脆嘅,
烧牛脷都做到好爽口,腌得入味,好食
每枱仲可以有一人一个Movenpick雪糕,正😄
另外仲有啲热食同冷盘都有自助形式咁出去拎,甜品、汤、炸野乜都有啲,非常之丰富