2022-07-05
Cull n Pistol 西湾河海旁🌱海景西餐厅之选环境当然舒适,望海,吹住海风等日落都几舒服🌈 今次book左六点半食,望住个天变黑。一路食一路听音乐一路望海,都真系chill 😆🤜🏻 简呢间西餐厅主要系 : 我好想食海鲜! 生蚝 🦪 龙虾🦞😆😆😆LOBSTER PEARL BARLEY RISOTTO$268烤龙虾(半只)洋薏米饭、巴马豆芝士个饭好特别,好有口感,大大粒,粒粒分明🤪龙虾🦞半只过下口瘾,烤得好香,而且肉汁丰富👏🏻小食分享拼盘(二人)$258脆炸海鲜丸子(2件)、辣肉肠炒虾、香脆鱿鱼、炸鱼柳墨西哥夹饼(2件)、墨西哥辣椒薯条、忌廉菠菜雅枝竹沾酱、多士✨$9 Oyster Tuesday 🌈🌈🌈叫左一打生蚝🦪 细size 但食落几肥美除左有两块柠檬🍋外,仲会有两个酱提供,包括蕃茄酱同他他酱。想食辣调下味,可以叫佢俾Tabasco ✨⚡️记得系逢星期二先有😆🌱Cull n PistolShop GA1-3, 55 Tai Hong Street, Site A, Soho East, Lei King Wan, Sai Wan Ho
LOBSTER PEARL BARLEY RISOTTO
$268烤龙虾(半只)洋薏米饭、巴马豆芝士
小食分享拼盘(二人)$258
$9 Oyster Tuesday 🌈🌈🌈
叫左一打生蚝🦪 细size 但食落几肥美
除左有两块柠檬🍋外,仲会有两个酱提供,包括蕃茄酱同他他酱。
想食辣调下味,可以叫佢俾Tabasco ✨
⚡️记得系逢星期二先有😆
🌱Cull n Pistol