西貢海灣會燒烤大王

Beach BBQ King
2019-10-20 336 浏览
假日前夕+朋友仔生日!🥳入秋的日子BBQ就系最好既选择!🍗🍖👍🏼沿途搭车经过西贡,有好多一家大细或者成班朋友烧嘢食!🍖🍗有郊外既,亦都有俾钱入场既!👍🏼而我地最后都拣咗入场既海湾会!👍🏼海湾会配套很充足!👍🏼入场每位计算!💰任食任饮! 👍🏼呢度亦有海鲜餐拣!🐟🦐🦀我地就冇拣到海鲜餐!因为选择左带海鲜入黎烧!🔥🐟🦐🦀肉类选择亦都很多!🍗🍖🥩🥓而且腌得都唔错!👍🏼推介猪颈肉!🐖咖喱鱿鱼!🦑汉堡扒!👍🏼芝士肠!🧀食物同饮品方面要行到去入场既位置拎食物同饮品!🍢🥤如果坐得偏远人仕会比较唔方便!👀建议坐得比较入既人士可以拎定多少少食物入去!🍖🍗装修前都有黎过BBQ!🍗🍖装修后都系第一次过来!👍🏼装修完比起以前靓好多!👍🏼🌟而且设有迷你儿童区俾小朋友可以玩!🌈👦🏼👧🏼不过呢度可以望到海!🏖有海景之余亦都可以吹下海风!🌊舒舒服服BBQ确实唔错!👍🏼#西贡海湾会烧烤会所#西贡大网仔路沙下村9号地下#吃货Girl

#西贡海湾会烧烤会所
#西贡大网仔路沙下村9号地下