2023-07-20
🍹Work life balance 放咗工要出去轻松一下🥰梗系要揾个有live band 同海景嘅餐厅享受下同饮杯野啦🍴❤️呢间餐厅位置超正📷玻璃窗外就系无敌嘅海景🪟望住个海景再加埋live band嘅表现🎤🎹我哋系享受美食之前已经觉得好陶醉噜🥳🐟三点刺身:我哋拣咗新鲜嘅三点刺身做前菜💯肥美刺身鲜甜味十足👍🦪南非鲍鱼:爽口嘅南非鲍鱼🉐️配埋佢地用无花果同埋热情果做嘅酱汁😋甜甜酸酸嘅味道出奇地夹🤤呢个🈶️惊喜呀🥳🍤车海海老多士:大只又爽口嘅大虾仲剥埋壳👍点埋d用原汁原味用虾膏做嘅酱汁✅放喺脆卜卜嘅多士上面一齐食🔥味道超正🥳🐟京烧银鳕鱼:呢个用咗白松露酱烧嘅京烧银鳕鱼🔥烧完个鱼皮又唔香又脆💯啖啖都有白松露嘅香味💯我好钟意呢🥳🇯🇵日本高菜炒饭:呢个用咗日本高菜嘅味道系好似我哋平时食嘅咸酸菜😋但又带有甘甘甜甜嘅味道👅加左落去炒嘅饭仲好惹味添🥳🍹V Punch : 好香蜜瓜嘅香味🍈甜甜地🥳口味好清新呢👍🍹Baby Dragon :充满住火龙果嘅味道👅上面仲有朵好靓嘅花花做装饰添🎍打卡一流📷🇯🇵水信玄饼:钟意水信玄饼嘅天然甜味😋睇佢外表晶莹剔透📷见到就会即刻就爱上噜😍透明如水晶嘅样子仲入口即溶化添🥳🍫
🍫朱古力雪糕冧酒:呢个雪糕上面放咗SelvaRey 24K冧酒落去😍充满住热带精致奢华嘅口感😍