2024-10-11
同朋友系尖沙咀食完野,行过一间甜品店,啲甜品好精致,仲有万圣节造型既南瓜🎃,买返屋企做饭后甜品先。📍尖沙咀 海港城 Arte by padaria🌟小南瓜🎃💰65小南瓜系芒果椰子🥥奶冻配紫薯慕丝蛋糕🍰,外层系南瓜造型既糖浆,第一层系紫薯,第二层系椰子奶冻,中间系芒果🥭,整体来讲唔算甜,最惊喜系绿叶🍃原来系曲奇🍪,我仲以为都系糖。🌟焦糖合桃慕丝挞💰58顶层系一朵红色玫瑰,焦糖合桃奶冻配慕丝挞,慕丝好滑,合桃好有益,合桃同焦糖好夹,挞系好脆既曲奇🍪。总结:Arte by padaria 啲甜品好精致,又好味。要黎送礼比朋友都系唔错嘅选择,下次试吓个可颂球,今次甜品既quota 用晒啦。#尖沙咀美食#甜品#甜品打卡 #慕丝蛋糕 #可颂 #网红打卡 #香港必吃 #foodie #hkfoodie #dessert #cake #birthdaycake #birthdaycelebration
📍尖沙咀 海港城 Arte by padaria
🌟小南瓜🎃💰65