2022-05-20
#chuchu食在尖沙咀📍 Villa 26520快乐❤️未谂今晚食咩嘅话,可以睇下呢间有冇位,再唔系就bookmark定迟啲再食!系尖东海滨,有户外用餐区,一边享受海风,欣赏维港美景,一边食嘢chill drink,见佢仲有得画碟,系庆生拍拖girlstalk好地方 #chuchu庆生推荐 —————————————————————❣️ 烧原只法国春鸡 $248成只鸡上,烤得几香!啲肉都几滑,啖啖肉!不过🐷觉得所有有骨嘅野都好麻烦!.❣️ 阿根廷草饲安格斯肉眼 8oz / $ 318牛扒肉质偏韧,脂肪及筋位都多,要咬耐啲先吞到,牛味都唔算话好浓,但ok acceptable! .❣️ 苹果金宝 $88其实🐷想食心太软,不过🐷仔唔食朱古力,但呢个食落几好食,唔会太甜,一啲都唔漏,加油雪尼拿雪糕perfect match! .❣️Wine 唔记得自己饮边只,都系红酒一杯,海边紧系要chill chill佢😚—————————————————————不专业评分👅好味指数:7/10💰性价比:6/10👍🏻推荐:7/10—————————————————————🏡地址: Villa 26 (尖沙咀)尖沙咀
📍 Villa 26
👅好味指数:7/10
💰性价比:6/10
👍🏻推荐:7/10
—————————————————————
🏡地址: Villa 26 (尖沙咀)
尖沙咀么地道66号尖沙咀中心地下G1-4, 22-26, 28-32及33A号舖
#chuchu食西餐
#chuchu饮酒
Follow🐷 @chuchu_hkfoodie
tag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️
需要你的支持喔🥺🙆🏻♀
🐷💬每一篇食评都好认真打架
#香港美食 #hkfood #852food #相机食先 #香港好去处 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #周末好去处 #食好西 #美食推荐 #好食 #食食食 #tasty #美食 #饮品 #甜品#follow #like #like4like #人气食店