📍最近经常去睇海🌊 今个假日就去咗观塘海滨长廊 行经见到一整排货柜 原来系一间外卖pizza店 价钱性价比超高😻 呢排天气变凉 坐喺户外地方吹住海风 成个感觉都好放松🙋🏻‍♀️ 用餐位置正好在天桥底 落雨都唔惊🙌🏻🌀 卡邦尼薄饼估唔到$68 啲价钱可以食到咁高质Pizza🍕 薄脆饼底表面铺满车打芝士 洒上厚切烟肉条+蘑菇粒+紫洋葱 及火箭菜 配料相当足料丰富~ 餐厅亦颇有心思 于薄饼中间放上半熟流心蛋 蛋浆四散于pizza中 做出湿润嘅口感😻🌀 香蒜大虾意大利面意粉唔系以干炒形式烹调 酱汁加入大量忌廉好creamy~ 扁意粉口感弹牙 酱汁奶味偏重唔算太浓味 配上足料配料 (有6只大虾!!) 简单好味✅🌀 台式香肠拼盘 (9件)呢个台式香肠拼盘有三款香肠 包括黑椒肠 蜜糖肠 同骨付猪肉肠 上枱热辣辣 食落香口多汁 蜜糖肠同黑椒肠一口size都食得好方便🙈呢个价钱我觉得系超抵食🙈 而且质素真系唔错 食物即叫即整有诚意!
📍

🌀 卡邦尼薄饼

🌀 香蒜大虾意大利面

🌀 台式香肠拼盘 (9件)

• 卡邦尼薄饼