2022-05-16
🍪【#将军澳】A Tavola Bar & Grill💥海滨长廊酒吧餐厅 倾计谈心叹美食💥.🍪 将军澳海旁远离烦嚣,旺中带静,令人惊喜的是不乏美食!😆今次到访这间意大利餐厅,气氛浪漫,食物又有水准,适合💗约会谈心或者👨👩👧👦全家吃饭~~~~~~~~~~~~~🦀 蟹肉扁面条 Crab Linguini $158(4/5)一上枱就觉得好袖珍🥺上面有细细只软壳蟹😍好彩新鲜热辣,金黄酥脆,咬落蟹肉幼滑,味道浓郁👍🏻意粉硬度适中,而且夹杂咗唔少蟹肉🥰.🥩 安格斯肉眼扒 Angus Rib Eye Steak (14安士 oz) $348 (4.5/5)牛扒用网面炭烧,散发阵阵炭香,未食已经觉得好正🤤叫咗三成熟,果然啱啱好😳肉质嫩滑之余仲锁紧到肉汁💯不愧系烧肉专家🥸粗薯条份量充足,但可以再脆口啲🙊仲有原件惹味焗蒜🥳.~~~~~~~~~~~~~味道 Taste:🍪🍪🍪🍪/5环境 Ambience:🍪🍪🍪🍪/5💸消费 Spending:$278 /人 Person🔥推介度 Recommendation:4.5/5.📍 A Tavola Bar & Grill
💥海滨长廊酒吧餐厅 倾计谈心叹美食💥
🍪 将军澳海旁远离烦嚣,旺中带静,令人惊喜的是不乏美食!😆
~~~~~~~~~~~~~
一上枱就觉得好袖珍🥺上面有细细只软壳蟹
😍好彩新鲜热辣,金黄酥脆,咬落蟹肉幼滑,味道浓郁👍🏻
意粉硬度适中,而且夹杂咗唔少蟹肉🥰
牛扒用网面炭烧,散发阵阵炭香,未食已经觉得好正🤤
叫咗三成熟,果然啱啱好😳肉质嫩滑之余仲锁紧到肉汁💯
不愧系烧肉专家🥸
粗薯条份量充足,但可以再脆口啲🙊
仲有原件惹味焗蒜🥳
~~~~~~~~~~~~~
味道 Taste:🍪🍪🍪🍪/5
环境 Ambience:🍪🍪🍪🍪/5