2023-05-17 229 浏览
之前提早同妈咪去满屋食放题庆祝母亲节,话明庆祝紧系同妈咪豪食啦!我选择左D 餐有110品选择,仲可以任叫大拖罗、海胆、鹅肝、蟹脚。每次食放题我地会先叫刺身先,极品大拖罗、加拿大海胆刺身、空运大目吞拿鱼刺身、三文鱼、日本油甘鱼、希灵鱼、仿鲍片、八爪鱼刺身、大赤虾、甜虾、北海道带子刺身、赤贝、酒煮荣螺片、泰式生虾,食刺身已经好满足,海胆creamy,蟹脚鲜甜,其他刺身亦够肥美。识我嘅都知我都钟意食寿司手卷,所以都叫了三文鱼籽海胆拖罗蓉军舰、海胆军舰、黑松露大目吞拿鱼寿司、火炙三文鱼芝士寿司、火炙酱烧广岛蚝寿司、香葱吞拿鱼蓉手卷、海胆手卷、吞拿鱼沙律卷、花之恋、双重芝士和鳗鱼卷等 ,呢到寿司饭都唔会太大旧岩我地胃口唔太大的人食多几款。另外串烧,小食和天妇罗每样都有叫,贪佢可以每款叫一两件,叫多几款都唔怕食唔哂,呢到盐烧牛舌和和风汁牛柳粒几腍,烧羊鞍我都喜欢, 蕃薯天妇罗、虎虾天妇罗、温室南瓜天妇罗、蟹棒天妇罗、香芋丸子、芝麻鸡翼、自家制吉列炸蚝、相思双皮奶,绝对满足到我。另外法国黄金螺、麻辣小龙虾、西京比目鱼、蒲烧鳗鱼、黄金烧扇贝、清酒煮蚬、御品鲍汁烩花胶,呢d 又系唔可以错过。汁煮鲍鱼、芝

汁煮鲍鱼、芝士焗蟹盖、香煎鹅肝、烧新鲜菠萝,呢几样我食完再食, 因重口味又香浓啱我口味。

最后仲可以食返杯靓雪糕添,超满足的一餐。