2023-01-11 89 浏览
海贼船 地址:旺角登打士街43H号登打士广场地下8号舖边个话汉堡包就一定系贵㗎?旺角有间新开平民价钱嘅汉堡包店😏,平平地~$40就食到,仲要系个套餐添🤩~船长发辨 🍔+薯条🍟+雀巢柠檬茶🧃$68原来汉堡都有Omakasa,而且新春张定平平地$68就有个套餐,好有惊喜😍~用料十足嘅汉堡, 份量真系都几多几厚😚。面包烘得香脆松软口感不错,入面夹住厚鸡肉,鸡肉肉质软淋香脆​​🥳,再加上烟肉、煎蛋、半溶芝士、菠萝等多种配料,口感层次非常丰富,让我回味无穷。热辣辣薯条又多又脆口简直系汉堡Perfect match😋。海贼牛肉汉堡🍔+脆辣鸡粒1份🐔+可乐🧃$52作为人气Top 1 嘅牛肉汉堡点会未试过呀,开头望落以为份量好少😝,但食落又觉得刚刚好,好满足🥰。牛肉好厚几juicy一咬入口就肉汁满泻,而且牛味浓郁口感好好,再配上生菜、厚厚芝士和千岛酱,味道都几正☺️。鸡粒肉质鲜嫩再加上辣辣地,口感真系好好呀😎。#nicefoodie旺角
海贼船
地址:旺角登打士街43H号登打士广场地下8号舖