2023-11-20 3694 浏览
预先book位唔太洗等, 只系上到去太逼, 要逼去counter话book左位, 亦好快有人带位入座 今次拣左套餐B 92品 120分钟. 选择算多, 而且质素都算系咁! 饮品糕点都系自助出面拎, 雪糕就只可以一人一杯~基本上食物正常, 无特别惊喜, 系见隔离枱叫左长脚蟹餐, 啲长脚蟹好似几肥美又大只, 几吸引当时仲净返半个钟既时候侍应过黎提醒然后放低张单, 净15分钟个时就收钱而唯一不太满意既系到当刻先通知当日卡机坏左, 只可以比现金唔可以用信用卡或八达通.身上加埋唔够cash, 就提出话落去揿机, 得到既回应系: 你地赶住交枱㖞, 一系转数快啰.咁我同友人觉得解决到比钱既问题就ok啦, 只系个下态度唔太令人舒服, 而由入座到食野既态度都一直ok的!

饮品糕点都系自助出面拎, 雪糕就只可以一人一杯~

2023-10-22