2020-07-05 281 浏览
月尾一于食餐好既 book左尖沙咀十和田试下🧞‍♂️见佢平时夜晚都好多人排队(今晚都唔例外)🧛‍♂️餐厅用qr code自助落单 方便易用 不过因为有图片所以要load耐少少🧚‍♂️ 大家都可以问职员攞wifi password 要赞一赞职员嘅服务态度都好有礼貌🧚‍♂️我叫左一个海鲜丼$198 同 三款刺身 🧛‍♂️海鲜丼超级丰富 包括七款刺身连玉子 有我最钟意食既海胆同三文鱼子 超新鲜超吸引 🧛‍♂️🧛‍♂️先讲三文鱼子 粒粒都好饱满 咬开鲜甜带甘香 呑拿鱼蓉幼细香滑 食入口软绵绵 配少少芝麻京葱 最啱送饭🧚‍♂️海胆一啲都唔腥 丼饭有咁甘甜既海胆 绝对系水准之上🧞‍♂️帆立贝都好大粒 够哂滑 点少少豉油仲鲜味🧚‍♂️三文鱼刺身竟然系鱼腩位 唔知系咁好彩定系一定系三文鱼腩呢 好肥美 油分饱满 厚切好满足🧛‍♂️活鲍鱼刺身偏爽口 味道好鲜甜仲有啲海水味

我叫左一个海鲜丼$198 同 三款刺身 🧛‍♂️

海鲜丼