FEAST (Food By EAST)

餐厅: FEAST (Food By EAST)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
同几个好姊妹食晚餐,喺太古酒店食半自助餐,估唔到Semi buffet都有咁多海鲜,生蚝几鲜甜,我一个人都食咗一打!仲有我至爱嘅蟹脚,大部份都唔会死咸,几好食😋仲有青口,鲜虾等,仲有好啲细一碗碗嘅鲜带子,吞拿鱼他他,生虾!冷盘有烟三文鱼同Parma Ham及沙律!汤品有霸王花煲排骨汤煲得好够甜,忌廉蘑菇汤就用蘑菇打碎好有口感!MAIN COURSE蒸酿原条鲈鱼这条鱼竟然是起咗骨,再酿鲜虾蟹肉带子做馅,非常考功夫,食落好方便!酱香海皇辣鸡煲叫咗少少辣,加咗好多洋葱煮得几香,个煲入边好丰富有龙虾,鲍鱼.带子,花胶,滑鸡件😋烤天多利智利鲈鱼.椰汁咖喱青口.薄荷青瓜乳酪这个鲈鱼外面烤得香脆,入面切超级的嫩滑,有点惊喜,而青口一入口有浓郁嘅椰汁香味,这个主菜不会太饱,半自助餐就最啱。烤澳洲特级肉眼扒.烤蒜。烤芦笋,黑胡椒汁呢个肉眼扒中心颜色粉嫩,肉味香浓,有高级西餐厅水准。SIDE都可以任叫有薯仔类同埋菜类薯条用海苔盐整,好好食,不过不能食太多会好饱。蚝油煮西兰花苗,煮得啱啱好,唔会太腍或者太硬甜品种类繁多,有切好咗嘅杂锦水果 🍉有曲奇饼,Macarons,芝士蛋糕,杨枝甘露,焦糖炖蛋,非常高质

MAIN COURSE

蒸酿原条鲈鱼

酱香海皇辣鸡煲

烤天多利智利鲈鱼.椰汁咖喱青口.薄荷青瓜乳酪

烤澳洲特级肉眼扒.烤蒜。烤芦笋,黑胡椒汁
呢个肉眼扒中心颜色粉嫩,肉味香浓,有高级西餐厅水准。

SIDE都可以任叫有薯仔类同埋菜类

甜品种类繁多,有切好咗嘅杂锦水果 🍉有曲奇饼,Macarons,芝士蛋糕,杨枝甘露,焦糖炖蛋,非常高质!
而雪糕今日有朱古力,姜同埋紫薯口味!
饮品喺出边自己任攞有可乐,咖啡,柠檬茶等。

🍱FEAST (Food By EAST) (太古)
📌📍太古太古城道29号东隅1楼