老友话呢度出名食猪之外,个煎海鲈鱼海鲜烩都好食,见到有虾、蚬、辣肉肠、面包粒,煎香左鱼柳浸住喺海鲜汤汁之中,又真系非常好食。鱼肉保持鲜嫩,而且辣肉肠咸度适中,所以面包粒吸哂精华亦份外美味~墨西哥夹饼,鲜虾、灯笼椒、洋葱,Taco饼皮稍微烤焦有淡淡面粉香味,虾应该用辣椒、香料、洋葱、蒜煮过,配埋牛油果酱、墨西哥莎莎酱、碎芝士、醋渍墨西哥辣椒超级惹味!自己唔识炒椰菜仔但又钟意食,见到餐厅唔贵都会order香蒜烟肉碎椰菜仔,系我钟意嘅熟度,保持爽脆口感,带烟肉香。老婆话想食埋甜品,个Go Banana Sundae好大杯,有窝夫、m&m、朱古力酱、香蕉、雪糕、cream,超级丰富!
煎海鲈鱼海鲜烩
墨西哥夹饼