2019-08-21 32 浏览
一直都话要试韩式海鲜塔,今晚终于约到朋友一齐食😍 我地拣左九重鲜,因为一个价钱就有埋自助吧任食🤤有唔同套餐选择,我地两个女仔唔算太大食,就拣左鹭良津9重海鲜塔😋泡菜煎饼泡菜超香😍一啲都唔辣,边亦煎得脆无耐就上个九层塔啦!有个温度计插住,升到上店员指示个温度就可以叫佢地黎开盖。每一层都系佢地搞,唔驶亲自郁手👍🏻黑椒盐肥牛第一层系肥牛,因为已经迫晒啲油出黎,所以唔肥😙海虾、蒜茸粉丝元贝好新鲜,元贝好大粒。虾肉亦好爽甜😬白蚬、沙白、多宝鱼贝类好鲜甜🤤 多宝鱼好滑~鲍鱼、蔬菜拼盘鲍鱼又系好弹牙好正😭 蔬菜拼盘唔算多种类,不过够甜沙巴肉蟹宝物沉归底,肉蟹好鲜味呀,肉质爽口滑嫩😍韩式自助吧自助吧都唔系hea咖,有定期推出既酱油虾、鲍鱼同不同味道既炸鸡。一出时,店员会响铃,大家记得要即刻出去排队🤣 除此之外,仲有韩式小吃、生果、甜品。净系食自助吧都食得饱你😂任饮加$12就可以有任饮。有啤酒、汽水同自家制既冻饮。私心推介佢地既竹蔗茅根水,足料得黎唔甜!

泡菜煎饼
泡菜超香😍一啲都唔辣,边亦煎得脆

黑椒盐肥牛
第一层系肥牛,因为已经迫晒啲油出黎,所以唔肥😙

海虾、蒜茸粉丝元贝
好新鲜,元贝好大粒。虾肉亦好爽甜😬

白蚬、沙白、多宝鱼
贝类好鲜甜🤤 多宝鱼好滑~

鲍鱼、蔬菜拼盘
鲍鱼又系好弹牙好正😭 蔬菜拼盘唔算多种类,不过够甜

沙巴肉蟹
宝物沉归底,肉蟹好鲜味呀,肉质爽口滑嫩😍

韩式自助吧

任饮