2020-11-21 625 浏览
朋友知道我钟意食海鲜, 佢话同同事食过呢间餐厅既海鲜之后就念念不忘于是就约左我去再食呢间餐厅系中菜厅既格局, 环境几宽敞同坐得几舒服基本上你一入到黎都会见到每枱都有一大盘海鲜我地就叫左佢最新出既二人餐呢个二人餐, 首先会有一只炸乳鸽, 外皮好香脆, 入面D肉仲好嫩, 沾埋个淮盐, 系一个好正既前菜之后店员就捧左一个盘海鲜上枱, 上面有鲍鱼, 带子, 青, 鲜虾, 仲有龙趸件, 脆骨腩, 好丰富店员仲会帮你一件一件咁放入蒸气锅煮熟, 又会帮你计时, 咁就唔会怕煮过龙, 好贴心! 佢既海鲜真系好新鲜, 每一样都好有鲜味, 尤其系鲍鱼, 蒸既时间岩岩好, 整到岩岩熟, 配埋佢既XO酱食, 真系一流食完蒸海鲜, 原来个锅入面入有干坤, 下面系用黎食火锅, 头先既蒸海鲜既精华会渗左落去加埋啲芫荽皮蛋豆腐,就变咗一个好好味嘅火锅,火锅配料就有牛肉,手打丸同菜,佢嘅手打丸尤其出色,无论牛丸定墨丸都好好味呢个价钱食到一个咁丰富嘅晚餐, 真系超值

于是就约左我去再食
呢间餐厅系中菜厅既格局, 环境几宽敞同坐得几舒服

基本上你一入到黎都会见到每枱都有一大盘海鲜
我地就叫左佢最新出既二人餐

加埋啲芫荽皮蛋豆腐,就变咗一个好好味嘅火锅火锅配料就有牛肉,手打丸同菜,佢嘅手打丸尤其出色,无论牛丸定墨丸都好好味

呢个价钱食到一个咁丰富嘅晚餐, 真系超值