2021-04-30 139 浏览
任食嘅,两个餐,一个系海鲜加cheap牛肉,另一个系贵牛肉加cheap海鲜,一坐低,佢会即刻俾个鸡窝你先,有辣同唔辣选择,我选择左唔辣,等鸡煲嘅时间,佢就叫你喺出边攞啲小食同埋嘢饮小食有麻辣猪皮猪红鱼蛋,味道OK嘅,另外仲有炸洋葱圈,番薯丸,另外仲有冻嘅螺头,墨鱼仔,鸡脚,冻嘅小食,又多汁,又冻,嘢饮选择都相当多,我见个个一个人都饮六支鸡煲嚟到,佢俾啲油炸鬼, 6分钟后可以食到,啲鸡都乱画嘅,质料浓郁,如果细食,食完个鸡煲,都饱咗三份一,之后食完佢会玩个煲俾你打边炉,汤底有几款选择,汤底一嚟到,即刻俾咗个海鲜盘俾你,有鲍鱼带子,只鲍鱼唔系cheap野,非常大只,南非包其他海鲜都好新鲜,但牙另外仲有其他任食,想得都好快,虽然唔系乜嘢贵野,胜在任你食,最好佢可以有龙趸片,你钟意食鱼,大量叫总括来讲,只要你够大食,一定回到本

其他海鲜都好新鲜,但牙

总括来讲,只要你够大食,一定回到本

• 海鲜拼盘