2021-08-20 983 浏览
🇭🇰阿爷八鲜锅·无极限海鲜放题$358佢呢个7点半前离座$338 5点半前离座就$318 不过因为我地都系放工之后先去 所以就无得平D lu🤭佢真系超级多野食 劲丰富 不过我自己都系最中意佢D海鲜😈🤤·足料炖汤 l 刺身拼盘 l 花胶年糕鸡煲佢个炖汤同刺身就中规中矩啦 反而佢个花胶年糕鸡煲我自己几中意 佢入面超多花胶 入晒味而且好厚身🤤🤤之后入面既年糕都好惹味 系有几旧鸡偏柴少少🤭😂😂 ·超级海鲜盒佢个日本元贝真系超大只 系成个手板咁大 我哋本身惊佢煮完会好韧 但系完全唔会 仲系超鲜 口感好好😎之后个南非鲍鱼都系超大只 超鲜甜 口感好好 最后个龙虾虽然细只小小 但系超级弹牙 而且肉质超firm🦞·鲍鱼 l 蛏子王 l 海中虾 l 白鳝片 l 深海斑片 l 原粒带子 l 花胶 l 特级花甲 l 太子蚌 l 生蚝之后佢呢度所有嘅配料包括海鲜都系可以无限任加嘅🤩🤩不过佢就限咗每次只可以点6样 要上左再嗌🤭我哋差唔多试晒所有海鲜架啦 大部份都好好食 尤其系佢个虾好大只 而且超甜 我男朋友嗌左2次🦐之后佢个蛏子虽然都系偏细只 但系好新鲜 佢个花甲又系超甜 另外鳝片同埋斑片都好滑 好有鱼味 唯一
🇭🇰阿爷八鲜锅

小食
龙虾

白鳝片
生蚝

之后佢呢度所有嘅配料包括海鲜都系可以无限任加嘅🤩🤩不过佢就限咗每次只可以点6样 要上左再嗌🤭我哋差唔多试晒所有海鲜架啦 大部份都好好食 尤其系佢个虾好大只 而且超甜 我男朋友嗌左2次🦐之后佢个蛏子虽然都系偏细只 但系好新鲜 佢个花甲又系超甜 另外鳝片同埋斑片都好滑 好有鱼味 唯一系佢个蚝我地觉得有啲腥🦪之后因为我哋已经食咗太多野啦 所以其他配料就冇乜点食 不过超级推介大家好似我哋咁最后加个娃娃菜🤩🤩因为佢系真系索晒所有海鲜嘅鲜味 超甜 超好味😋
#rbyeat
#rby港式