2021-01-25 1197 浏览
见新开张做优惠7折,就同fd一齐黎试下。预先订座送鲍鱼,优惠做到1月尾就无啦。上到黎感觉就系抽风麻麻,好大阵油烟味,不过店员态度几好,讲解得好详细,去边夹虾,边到有嘢拎,烧嘅过程中,有店员经过见到我地唔识点处理只虾,教埋我地点剪,因为头轮我拎左啲金针菇、大啡菇、娃娃菜,店员教埋我话有锡纸兜同牛油蒜蓉,唔洗我懵盛盛咁系炉上烧,服务非常好。虾好新鲜,爽口弹牙❤️食物质素方面,海鲜系新鲜即开,好可惜我3:30入场,剩系拎到一盘带子就无晒啦,不过值得一赞系洗得好干净无沙同无内脏👍🏻除此之外,提前订左送嘅鲍鱼好好食,系新鲜唔韧好淋,都可能系因为我地烧得啱啱好🤣右边两片系送嘅A5和牛,左边𠮶啲睇个样我同fd就无烧黎食,黎呢到真系海鲜系好食,其他都麻麻🥴
上到黎感觉就系抽风麻麻,好大阵油烟味,

虾好新鲜,爽口弹牙❤️

2021-01-25