2018-02-04
我哋一行四个人,个个都系海鲜嘅爱好者,终于嚟到依间铺头,好兴奋呀。依度嘅嘢食真系有好多选择,花多眼乱,所以我哋就决定咗叫两个海鲜餐,一个以生嘢食为主嘅,另一个就系熟嘅喺食主菜之前我哋都叫咗啲小食,因为个朋友好钟意食菇,我哋就带焗菇,大啡菇上边铺满左芝士,切落去𠮶阵时候啲菇仲会有好多汁流出黎,唔会话好干身,芝士味仲好香添另外一款就系炸菇啦,香脆可口终于食主菜啦,佢每个set都会包一两个沙律同两碗面,同埋一个Pizza,其实呢一个二人份量都一定食唔晒。先试咗依个海鲜拼盘先,佢有长脚蟹,生蚝,青口同唔同嘅海鲜,生蚝唔会话好细只,比较爽口。嚟到我哋最期待嘅长脚蟹啦,佢会俾埋校剪纸你去享用,长脚蟹食落好多汁,好好味然后黎到依个个龙虾芝士,一见到我哋已经哗一声,龙虾好大只,龙虾肉好新鲜弹牙,四个人分,每人都分到好大旧肉,配埋芝士
另外一款就系炸菇啦,香脆可口